Vijveraanleg in Schiedam

Op zoek naar een levendige sfeer in uw tuin, of juist naar een rustieke omgeving? Een vijver is voor beide voorkeuren een bijzonder geschikte mogelijkheid. Als u in Schiedam of omgeving een vijver in uw tuin wilt laten aanleggen, is ons hoveniersbedrijf daarvoor de juiste keus.

Advies voor een vijveraanleg naar wens

Voor een vijveraanleg naar wens moet er aandacht zijn voor verschillende factoren. Op welke plaats in de tuin komt de vijver het best tot zijn recht? Hoe moet de toe- en afvoer van het water worden geregeld? Welke grootte en vorm zorgen voor een optimale tuinbeleving? Onze hoveniers kunnen u hierbij adviseren en zorgen ervoor dat de vijver uw tuin een frisse uitstraling geeft.

Vijvers en waterelementen

Behalve het aanleggen van een vijver kan ons hoveniersbedrijf op watergebied nog veel meer voor u betekenen. Een fontein, waterval of bronsteen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In alle gevallen kunnen wij het gehele proces voor uw vijver of waterelement verzorgen. Van ontwerptekening tot aanleg tot onderhoudsbeurt: onze hoveniers nemen het graag voor hun rekening.