Teamfoto JC Hoveniers
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Amstelveen

Schutting plaatsen Schiedam

Het creëren van een tuinafscheiding mag niet ontbreken bij uw tuin. JC Hoveniers staat voor hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Vanaf het beginontwerp tot de professionele installatie, zorgen wij voor begeleiding.

Bij ons draait het om uw tevredenheid en daarom luisteren we graag naar uw wensen om de perfecte schutting voor u te realiseren. Bel ons via 085 106 1521 om een afspraak te maken. Wilt u weten wat het plaatsen van uw schutting gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan via ons handige offerteformulier. Waarom laten klanten graag een schutting zetten door JC Hoveniers in Schiedam en buurtgemeenten?

Schutting laten plaatsen

Waarom JC Hoveniers de juiste keuze is voor uw schutting in Schiedam en omstreken?

 • Wij garanderen dat uw schutting exact waterpas staat, zowel horizontaal als verticaal
 • Versterk uw palen met beton
 • Een assortiment dat naadloos past bij uw specifieke behoeften
 • Verschillende poortopties die volledig voldoen aan uw eisen
 • De meest uitstekende kwaliteit in Schiedam en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Schiedam

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf dat voor een goede prijs een houten schutting kan plaatsen in Schiedam en omgeving? Als u een schutting zoekt, dan is JC Hoveniers de juiste bestemming! Een snelle service en premium kwaliteit zijn van groot belang binnen ons bedrijf.

Bij het plaatsen van schuttingen in Schiedam houden onze specialisten rekening met de grondstructuur. Een stevige fundering zorgt voor een schutting die standhoudt en uw tuin mooi maakt voor jarenlang plezier. Het gebruik van hoogwaardige materialen onderscheidt ons. Deze materialen zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de schuttingen. Daarnaast bieden wij bij JC Hoveniers een gepersonaliseerde ontwerpservice, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om schuttingen te creëren die perfect aansluiten bij hun stijl en de kenmerken van hun tuin.

Waarom zou u moeten overwegen een houten schutting te nemen voor uw tuin? Dankzij het ruime assortiment aan houten schuttingen bij JC Hoveniers is er altijd een passende keuze voor uw tuin. Wat voor schutting u ook kiest, de variëteit aan tuinafscheidingen van JC Hoveniers heeft altijd een decoratieve uitstraling die bij u past!

De charme en voordelen van een houten schutting

Een houten schutting wordt vaak gekozen vanwege de vele voordelen die het biedt. Leer meer over de pluspunten van een houten schutting in Schiedam:

 • Geluidsisolatie:
  Hout beschikt over natuurlijke geluiddempende eigenschappen, wat betekent dat een houten schutting geluidsoverlast van buitenaf kan verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn flexibel en kunnen makkelijk aangepast en op maat gemaakt worden naar uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen eveneens in verschillende kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Een houten schutting kan een kosten-efficiënte keuze zijn in vergelijking met andere materialen zoals metaal of vinyl, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Schiedam

Het vinden van de juiste houten schutting kan een uitdaging zijn door het brede aanbod aan houtsoorten met elk hun unieke kenmerken en voordelen. Kies met kundig advies van JC Hoveniers uw ideale schutting uit. Hieronder vindt u een aantal populaire schuttingen die wij vaak realiseren in Schiedam en omstreken:

Vuren schutting

Het veelzijdige en populaire vurenhout wordt vaak gebruikt voor het maken van schuttingen vanwege zijn eigenschappen. Vanwege de soepelheid van vuren is het uitermate geschikt voor bewerking, waardoor het perfect is voor het vervaardigen van aangepaste houten schuttingen. Uw tuin krijgt een natuurlijke uitstraling dankzij de diversiteit aan nerven en noesten.

Grenen schutting

Een grenen schutting lijkt op een vuren schutting, maar heeft specifieke eigenschappen. Door de vele noesten en diepe tint heeft het hout een relaxte uitstraling. Zo geven de grenen schuttingen en palen de tuin een natuurlijke uitstraling en zorgen ze voor een relaxte sfeer.

Nobifix schutting

De Nobifix schuttingen zijn de laatste tijd zeer geliefd. Uit Europees naaldhout vervaardigd, zijn Nobifix schuttingen na slimme bewerkingen verzekerd van een duurzaamheid van minstens 25 jaar. Wat zo prettig is aan een Nobifix schutting, is dat deze onderhoudsvrij is, op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd en ook nog eens voordeliger is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Het hout van de Douglasspar wordt gebruikt voor een Douglas schutting en heeft een opvallende gele tot roodachtige kleur. Een warme en knusse sfeer wordt gecreëerd in de tuin door deze kleuren combinatie. Met de fantastische eigenschappen zal een Douglas schutting zonder problemen 10 tot 15 jaar blijven staan.

JC Hoveniers plaatst schuttingen in Schiedam en omgeving

Denkt u aan een nieuwe schutting in Schiedam? Wilt u een schutting laten plaatsen in Schiedam? Vertrouw op de vakkundigheid van JC Hoveniers voor een perfect resultaat. Consulteer één van onze collega's voor deskundig advies 085 106 1521 of vraag om een offerte.

Door onze ervaren hoveniers, vakmanschap en toewijding hebben we al talloze mensen in Schiedam en omstreken blij gemaakt met kwalitatieve schuttingen. Laat ons u ondersteunen bij het realiseren van uw schutting op maat, we staan voor u klaar! Wij zijn er voor u om uw buitenruimte te upgraden met een op maat gemaakte schutting die geheel voldoet aan uw wensen en behoeften.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Ontdek de antwoorden op veelvoorkomende vragen over het plaatsen van schuttingen, zodat u goed voorbereid bent op uw tuinproject. Verrijk uw kennis over de cruciale stappen, materialen en tarieven voor schuttinginstallatie met onze antwoorden op veelgestelde vragen. Verkrijg duidelijkheid over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te bestuderen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt werken.

Wat zijn de kosten voor het monteren van een schutting?

Het bedrag dat u moet betalen voor het laten zetten van een schutting wordt beïnvloed door verschillende aspecten, zoals het materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de complexiteit van de installatie. Een goede tip is om een kostenindicatie op te vragen bij een hoveniersbedrijf, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijke kosten voor jouw specifieke situatie.

Wie kan mijn omheining oprichten?

Voor het oprichten van een omheining kunt u hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven inschakelen, die vakmanschap bieden in zowel installatie als materiaalkeuze. Vergeet niet om aandacht te besteden aan hun ervaring en eerdere projecten voor het optimale resultaat in uw tuin.

Hoe hoog is toegestaan om een schutting op jouw eigen grond te bouwen?

Bij het plaatsen van een schutting, muur of hekwerk naast en achter een woning geldt in veel gevallen een maximale hoogte van 2 meter, terwijl voor de voorgevel van het huis meestal een hoogtebeperking van 1 meter geldt. In de meeste gevallen bestaat er geen vastgestelde limiet voor de hoogte van bomen en heggen.

Kan ik een hekwerk laten bouwen zonder goedkeuring van mijn buren?

Een hek plaatsen zonder toestemming van uw buren is in principe mogelijk, mits het hek op uw eigen terrein staat en de maximale hoogte niet overschrijdt. Het is echter verstandig om open te communiceren met uw buren en eventuele plannen voor het bouwen van een hekwerk met hen te bespreken, om zo potentiële geschillen te voorkomen.


Over ons

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1521

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over JC Hoveniers

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde liefde voor groen, bieden we deskundig advies, op maat gemaakte ontwerpen en zorgvuldig onderhoud om uw tuin om te toveren tot een oase van natuurlijke pracht. Van het eerste consult tot de laatste aanraking, kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met JC Hoveniers en laat uw buitenruimte stralen als nooit tevoren.


VCA