Tuinontwerp in Schiedam

Om uw tuinwensen te kunnen realiseren, is het maken van een tuinontwerp van groot belang. Laat onze hoveniers een tuinontwerp voor u maken en leg daarmee de basis voor uw droomtuin.

Een tuinontwerp naar ieders smaak

Wilt u een romantische tuin laten aanleggen, houdt u meer van een moderne stijl, of bent u nog op zoek naar uw voorkeursstijl? Ons hoveniersbedrijf denkt altijd met u mee. Tijdens een vrijblijvend gesprek informeren onze hoveniers u over alle mogelijkheden voor het tuinontwerp. Op welke plek past de gewenste vijver het allerbest in uw tuin, en welke bestrating sluit perfect aan op uw wensen? Onze hoveniers adviseren u graag.

Door onze jarenlange ervaring en brede kennis kunnen we al uw wensen in het ideale tuinontwerp verwerken. Daarbij houden we bijvoorbeeld ook rekening met de stand van de zon en zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig bijligt.

Neem contact op

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met onze hoveniers. Wij komen graag bij u in Schiedam langs voor een ori├źnterend gesprek over uw tuinontwerp of maken een offerte op maat.