Tuinonderhoud in Schiedam

Om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten, is tuinonderhoud zeer belangrijk. Als u geen tijd of zin heeft om bomen te snoeien, gras te maaien of onkruid te verwijderen, doen onze hoveniers het met plezier voor u. Nadat zij langs zijn geweest voor het gewenste tuinonderhoud, is uw tuin weer piekfijn in orde.

Snoeien en bemesten

Wat kunt u verwachten als u uw tuin in Schiedam of omgeving door onze hoveniers laat onderhouden? Een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

  • snoeien van bomen, planten en struiken
  • gazononderhoud
  • ongediertebestrijding
  • bemesting
  • vijveronderhoud
  • ziekte- en plaagbestrijding

Natuurlijk is er bij ons nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact met ons op om u hierover te laten informeren.

Seizoensonderhoud

Ons hoveniersbedrijf biedt verschillende opties om uw gras groener te houden dan dat van de buren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om seizoensonderhoud af te spreken, waarbij onze hoveniers elk jaargetijde bij u langskomen om uw tuin te verzorgen. Eens per half jaar behoort ook tot de mogelijkheden, net als een onderhoud tijdens uw vakantie. Nadat u uitgerust van uw reis terugkomt, ligt uw tuin er dan nog steeds prachtig bij.

Tuiniert u zelf wel verwoed? Ook dan kunnen wij uitkomst bieden. Als u af en toe geen tijd heeft of deskundig advies wilt over een tuinkwestie, helpen onze hoveniers u graag op afroep. Ook samen tuinieren is een service die ons hoveniersbedrijf biedt. Daarbij delen wij onze kennis en werken we er gezamenlijk aan om uw tuin op zijn allermooist te houden.